Get mobilized met Phonecast
Voornaam: Achternaam: Emailadres: Telefoon:
Bedrijfsnaam: Website: Aantal werknemers:
Korte beschrijving van het mobiele project: Vink hier aan welke mobiele onderdelen van toepassing zijn op het project:
Bestaande website
Internationaal
Multi-ligual
Multiple brands
Mobile site
Single product/promotion
Content & Social media connection
Mobile applications
mCommerce en eCommerce
UnitApp
Response marketing
Mobile strategy & training
Mobile strategy & advertising
Customer insight & analytics
Phonecast is een full-service mobile agency dat voorziet in de allerbeste mobiele oplossingen. Met onze grondige kennis van de mobiele markt, mobiele (internet)technologie en haar mogelijkheden leveren we een groot aantal bewezen producten en diensten die organisaties in staat stellen maximaal te profiteren van het steeds maar groeiende aantal smartphones dat steeds meer kan.

De "mobiele arena" er een van kansen, diversiteit, fragmentatie en complexiteit. Het is daarom gemakkelijk verkeerde keuzes te maken. Wij staan beslissers bij in hun keuze welke mobiele weg te volgen en leveren de meest passende oplossingen. Of het nu gaat om advies, mobiele websites, iPhone, iPad, Android of andere mobiele applicaties, mobiele marketing strategieën of een complete roll-out. Wij produceren met veel plezier het allerbeste.

Partners

De mobiele oplossingen zijn bijna altijd gekoppeld aan uw bestaande activiteiten. Zoals het uitbreiden van uw internetcontent naar een mobiele website of een mobiele app(licatie) set waarmee u direct met uw klanten of werknemers interacteert.

Veel organisaties kiezen voor een meervoud aan verschillende mobiele oplossingen. Wij zorgen in ieder geval voor een perfect op elkaar afgestemd goed functionerend geheel. We werken daarmee nauw samen met een heel aantal branche specifieke software leveranciers waarmee we een keur aan api's hebben ontwikkeld. Altijd met als doel uw omzet te verhogen en uw kosten te verlagen.

Full-Service

Phonecast is full-service, dus ondersteunen we vanaf de vraagstelling wat te doen op mobiel gebied tot het bedenken, produceren, uitrollen en onderhouden van mobiele software- en webproducten.

We hebben daarbij ervaring met alle platformen en alle technische mobiele functionaliteiten die het mobiel produceren zo de moeite waard maken. logo_iphone logo_android
iphone_android